mORGUL bLADES

RUČNA IZRADA NOŽEVA

Noževi se koriste kao pribor za jelo i kao oružje od pretpovijesti. Kako su godine prolazile, funkcija noža se razvijala i činila svakodnevni život lakšim i uzbudljivijim. U današnje vrijeme važno je da nož bude izdržljiv, oštar i dugotrajan. Ne manje važno je proizvesti noževe koji su prikladni za razne zadatke – skidanje kože, rezanje, izkoštavanje i druge. Ovisno o glavnoj funkciji noža i njegovim korisnicima, poput lovaca, berača gljiva, turista i ostalih, oblik i karakteristike noževa variraju.

O nama

“Morgul Blades” tvrtka je koja proizvodi i prodaje ručno rađene noževe. MB noževi proizvedeni su u Hrvatskoj. Dijelovi oštrice i čelika obrađivani su ručno posebno za “MB noževe”, što osigurava kvalitetu i jedinstvenost svakog noža. Drške noževa izrađuju se iz raznih materijala.

Jedinstveni dizajn “MB noževa” razvijamo svakodnevno te time jamčimo vrlo visoku kvalitetu i trajnost. Također smo uložili puno truda u proizvodnju drški, montažu i oštrenje noževa kako bismo osigurali i pružili najvišu sigurnost.

Naš glavni cilj je napraviti visokokvalitetne noževe koji su dugotrajni, a istovremeno ostaju oštri i njihova je upotreba laka i ugodna.

Galerija proizvoda

Dobar ručno izrađeni nož alat je koji se može prenositi generacijama. Ako želite pronaći nož koji je napravljen da traje, preporučujemo da pogledate naše ručno izrađene noževe. Kada naručite jedan od ovih noževa, zauvijek ćete njegovati pažnju na detalje koji su ušli u njegovu konstrukciju.

Kontakt

Za bilo kakva pitanja molimo pošaljite e-mail